Technika

Goldmund

Už viac ako štyri desaťročia je švajčiarska spoločnosť Goldmund na čele vývoja audio zariadení a neustále sa usiluje o najvyššiu úroveň presnosti a kvality. Počas tohto vytrvalého úsilia o dokonalosť zvuku si spoločnosť získala impozantnú reputáciu, ktorá sa vyznačuje kultovými produktmi, ako sú napríklad gramofón Reference, reproduktory Apologue a výkonové zosilňovače Telos. Spoločnosť Goldmund je jediná na svete, ktorá dokáže ukázať skutočný potenciál reproduktora, keď dosiahne dokonalé zosúladenie frekvenčnej odozvy, fázovej odozvy a časovej odozvy.

Označenie „Swiss Made“, ktoré je synonymom najvyšších štandardov švajčiarskeho remeselného spracovania, zohralo kľúčovú úlohu pri vzniku značky a v priebehu rokov zostalo neoddeliteľnou súčasťou identity. Práve tento záväzok k dokonalosti stanovil zlatý štandard pre luxusné audio systémy na celom svete.

Motto Leonarda da Vinciho „Ostinato rigore“, čo znamená „neustála dôkladnosť“, so spoločnosťou Goldmund hlboko rezonuje. Odráža neochvejný záväzok k dokonalosti. S bezkonkurenčnou prísnosťou, odbornosťou a oddanosťou sa aj naďalej venujú umeniu poskytovať dokonalý zvukový zážitok, o ktorom môžu snívať aj tí najnáročnejší zákazníci.

Text a Foto: goldmund.com

Nezávislý blog o všetkom čo ma zaujalo vo svete dizajnu, technológií, umenia a kultúry. 

Mohlo by sa Vám páčiť

House of Sound

House of Sound je dom v New Yorku, kde sú prezentované najlepšie audio produkty od spoločností McIntosh…