Produkty

Bespoke

Štúdia ukázala, že chladnička je tretím spotrebičom, ktorý sa podieľa na výzdobe kuchyne (po kávovare a digestore). Je to pomerne veľký spotrebič, takže v tejto miestnosti domu zaberá určitý priestor, takže by mohol byť aj estetický a praktický.

V súčasnosti sa radi odlišujeme od davu vlastným nábytkom, jedinečnou výzdobou a predovšetkým interiérom, ktorý odráža našu osobnosť. Kuchyňa sa stala skutočným priestorom na vyjadrenie a kuchynskí dizajnéri a architekti si ich navrhovanie užívajú rovnako ako my. Čo môže byť lepšie ako možnosť prispôsobiť si spotrebiče?

Takže prejdime k veci a pozrime sa na koncept Bespoke od spoločnosti Samsung. Ako vyzerá chladnička na mieru? Jednoducho tak, ako chcete, aby vyzerala! Vytvoríte si ju od začiatku. Najskôr si vyberiete počet modulov, od 1 do 3, potom farbu (farby), k dispozícii je 9 farieb, a nakoniec povrchovú úpravu, ktoré sú 2. Ale to nie je všetko, chladničku je možné upgradovať, ak sa zmení váš životný štýl alebo sa rozrastie rodina, môžete jednoducho pridať nový modul alebo vymeniť panely, a nie meniť chladničku.

Vďaka tomuto širokému výberu existuje mnoho kombinácií, ktoré vyhovujú našim rôznorodým potrebám v každej fáze života. Jediným problémom je dohodnúť sa so všetkými členmi domácnosti na konečnom dizajne chladničky! Najmä preto, že všetky farby a povrchové úpravy sú nádherné.

TEXT a FOTO: www.samsung.com

Nezávislý blog o všetkom čo ma zaujalo vo svete dizajnu, technológií, umenia a kultúry. 

Mohlo by sa Vám páčiť

Lampa ARKW

Základná oblúkovitá štruktúra lampy ARKW zo španielskeho dizajnérskeho štúdia Puig Migliore je fragmentovaná…

Hermès Maison 2024

Kolekcia Hermès Maison na Milan Design Week 2024 nás pozýva, aby sme vystúpili z času – a zároveň…

mmcité Morse

Kolekcia Morse od spoločnosti mmcité sa skladá z rozmanitých tvarov a dĺžok, ktoré podtrhujú…