Interiér

Garden Villa

Myslíte si, že by ste chceli žiť v dome obklopenom vysokým múrom? Samozrejme, že nie, pretože by to pokazilo výhľad. Ale čo ak nemáte žiadne výhľady? Niekedy sú najgeniálnejšie nápady tie najjednoduchšie a genialita tohto nápadu spočíva v tom, že výhľad je navrhnutý ako neoddeliteľná súčasť vily, ktorú je možné umiestniť na akýkoľvek pozemok, ktorý v skutočnosti nemusí mať na začiatku žiadny poriadny výhľad. Ak k tomu pridáme koncept vnútorného a vonkajšieho bývania, ktorý stiera hranicu medzi záhradami a samotným domom, dostaneme celkom jedinečný vzorec. Vitajte v záhradnej vile!

Architektúra a dizajn interiéru majú výrazný japonský nádych, takmer zenový. Stromy, kvety, rastliny, skaly, piesok a architektonické prvky, všetko využívajúce prírodu ako životne dôležitú zložku, všetko navrhnuté s precíznosťou a dôrazom na detail, všetko poskladané rôznymi spôsobmi s absolútnym rešpektom k prírode. Použilo sa osvetlenie, nábytok, kovania a niektoré prvky, ktoré sa môžu zdať hravé, ale všetky tvoria neoddeliteľnú súčasť celku. Všetky majú svoj účel. Výsledkom je to, čo vidíte: nádherná vila s vlastným vnútorným, nádherným výhľadom.

UDesign je oceňovaná architektonická a interiérová spoločnosť, ktorá ponúka komplexné služby v oblasti architektúry, interiérov, 3D vizualizácie, dizajnu nábytku na mieru a riadenia projektov. Vytvárajú priestory, ktoré vyvolávajú emócie. Milujú svoju prácu a s nadšením sa zapájajú do každého projektu, ktorý realizujeme. Ich priestory sa rozprestierajú na celkovej ploche 3 500 m² tovární, dielní a výstavných priestorov.

Text a Foto: www.udesign.es

Nezávislý blog o všetkom čo ma zaujalo vo svete dizajnu, technológií, umenia a kultúry. 

Mohlo by sa Vám páčiť

Meet Tree Ginza

Návrh Naruse Inokuma Architects bol určený pre obchod v tokijskej Ginze, ktorý otvorila značka Meet Tree.

Warren Street Hotel

Hotel Warren Street sa nachádza v pulzujúcej a kreatívnej štvrti Tribeca na Manhattane a je oslavou…

Sasha Bikoff

Sasha Bikoff, podľa New York Post „dekoratérka pre dobre situované milénium na Manhattane“…

Reštaurácia Daphne

Torontské štúdio Paolo Ferrari vytvorilo pre reštauráciu v centre mesta filmové interiéry, v ktorých sa…