Identita

Small Beer

Značka Small Beer, známa svojimi kvalitnými nízko alkoholovými pivami (<3%), sa predstavuje so sviežou a inovatívnou zmenou identity, vďaka štúdiu Kingdom & Sparrow. Táto značka, prvý pivovar B-Corp v Londýne, si kládla za cieľ nie len posunúť hranice v oblasti pivovarníctva, ale aj zvýrazniť svoj záväzok udržateľnosti a spoločenskej zodpovednosti.

Jedným z kľúčových momentov v tejto transformácii je aktualizácia vizuálneho štýlu. Kingdom & Sparrow prinieslo do grafických prvkov Small Beer novú energiu a jasnejšiu identitu. Ilustračný rukopis, ktorý oživuje všetky kontaktné body značky, od etikiet na plechovkách po oznamy v pube, prispieva k sviežosti a súdržnosti celkového dojmu.

Štúdio Kingdom & Sparrow tiež zasiahlo do loga, kde sa zjednotila typografia a zjednodušila ilustrácia. Týmto spôsobom vytvorili jednotný vzhľad, ktorý bude vždy rozpoznateľný pre zákazníkov. Zároveň sa posilnili charakteristické prvky v šachovnicovom vzore a jasnejšie farby pridali na nápadnosti a ľahkosti identifikácie na regáloch a v bare.

Tieto zmeny sú zodpovedné nielen za estetický facelift značky, ale aj za zabezpečenie konzistentného posolstva značky. Kingdom & Sparrow sa zameriava na dosiahnutie konzistentnosti v komunikácii značky a štruktúre sortimentu, aby Small Beer zostalo na čele záujmu svojej cieľovej skupiny.

Text a Foto: kingdomandsparrow.co.uk

Nezávislý blog o všetkom čo ma zaujalo vo svete dizajnu, technológií, umenia a kultúry. 

Mohlo by sa Vám páčiť

Paríž 2024

Vizuálna identita olympijských a paralympijských hier Paríž 2024 bola koncipovaná na základe štyroch hlavných tém.

Syr Atilatte

Brazílska spoločnosť MELT Design navrhla obal na syr Atilatte zameraný na deti ako individuálny kus alebo balíček