Technika

T+A elektroakustik

Už od roku 1978 je spoločnosť T+A elektroakustik synonymom inovácií v oblasti Hi-Fi technológií. Ich cieľom nie je len nasledovať technologický pokrok, ale aktívne ho formovať. Základným kameňom ich filozofie je vytvárať nové poznatky a posúvať hranice možného každý deň.

Srdcom spoločnosti je tím pätnástich dizajnérov a vývojárov, ktorí sídlia v Herforde. Každé zariadenie – od počiatočného návrhu po vývoj plošných spojov a softvér – je vytvárané s vierou v hodnoty, ktoré definujú T+A. Ich oddanosť vlastnej vízii pokroku vytvára základ pre každý krok vpred.

T+A nevyrába len technologické výrobky, ale akustické poklady. Sú hrdí na to, že vytvárajú nie len zariadenia, ale srdcia, husiu kožu a nadšenie pre hudbu. Ako rodinná spoločnosť riadená majiteľmi, zdôrazňujú svoju nezávislosť v rozhodovacích procesoch. Dávajú si slobodu realizovať svoje presvedčenie a sústrediť sa na desaťročia vpred, čo vytvára trvalú hodnotu ich produktov.

Spoločnosť T+A sa môže s hrdosťou považovať za jednu z popredných a najinovatívnejších Hi-Fi spoločností na svete. Od vývoja prvých zariadení série HV po prvý prehrávač s podporou DSD 1024, sa ich viera vo vedu stala hnacou silou, vytvárajúc tak produkty, ktoré prekonávajú očakávania a budú spoločníkmi pre ďalšie generácie hudobných nadšencov.

Text a Foto: www.ta-hifi.de

Nezávislý blog o všetkom čo ma zaujalo vo svete dizajnu, technológií, umenia a kultúry. 

Mohlo by sa Vám páčiť

House of Sound

House of Sound je dom v New Yorku, kde sú prezentované najlepšie audio produkty od spoločností McIntosh…