Produkty

Giorgetti Liz a Hikari

Kolekcia Giorgetti 2024 vyžaruje kozmopolitnú inšpiráciu a bezhraničnú kreativitu. Najnovší rad nábytku, doplnkov a dekoratívnych predmetov odráža dizajnérsky étos, ktorý hladko spája tradíciu s novými pohľadmi a vplyvmi.

Medzi novinkami je elegantná kolekcia LIZ, ktorú navrhla dizajnérka Silvia Musetti, a inovatívna úložná kolekcia HIKARI, ktorú vytvorila uznávaná spoločnosť Hirsch Bedner Associates (HBA).

Rodina LIZ pozostáva zo servírovacieho stolíka, lavice a konzoly, pričom každá z nich sa môže pochváliť jemnou siluetou, ktorá zlepšuje organizáciu spálne aj vstupnej haly. Tieto kúsky stelesňujú koncept “ vkladačky“, pričom harmonicky spájajú materiály pre rafinovanú estetiku. Osobitý kúsok stojan LIZ, slúži ako skulpturálny a zároveň praktický doplnok do každej domácnosti. Lavica Liz-bench a konzola Liz-console medzitým vyžarujú plynulé línie a objemovú čistotu, pričom obsahujú zmes materiálov, ako je koža, drevo a onyx.

HIKARI je stelesnením všestrannosti, ktorá bezproblémovo integruje úložné a zobrazovacie funkcie do každodenných životných rituálov. Či už ako skrinka, bar alebo vitrína, poskytuje platformu na prezentáciu cenných zbierok a vytváranie personalizovaných príbehov. Táto kolekcia odráža spoločný záväzok k citlivému zaobchádzaniu s materiálmi a dôkladnej pozornosti venovanej detailom, ktorý zastávajú spoločnosti HBA aj Giorgetti.

Text a Foto: www.giorgettimeda.com

Nezávislý blog o všetkom čo ma zaujalo vo svete dizajnu, technológií, umenia a kultúry. 

Mohlo by sa Vám páčiť

SAGA HoloBike

Dizajnérska agentúra LAYER navrhla a skonštruovala HoloBike pre spoločnosť SAGA, prvý holografický…

Lampa ARKW

Základná oblúkovitá štruktúra lampy ARKW zo španielskeho dizajnérskeho štúdia Puig Migliore je fragmentovaná…

Hermès Maison 2024

Kolekcia Hermès Maison na Milan Design Week 2024 nás pozýva, aby sme vystúpili z času – a zároveň…

mmcité Morse

Kolekcia Morse od spoločnosti mmcité sa skladá z rozmanitých tvarov a dĺžok, ktoré podtrhujú…