Architektúra

Villa Etaner

VILLA ETANER (odzadu RENATE) je nové luxusné útočisko PRIESTEREGG, na ktoré sú architekti z W2 Manufaktur obzvlášť hrdí. Umožňuje naplno si vychutnať voľný čas so všetkými zmyslami na najvyššej úrovni. Nielen prvotriedna poloha vily z nej robí také výnimočné miesto; je to aj jej jedinečná a organická architektúra, ktorá splýva s alpským prostredím.

Milovníkov hôr potešia obrovské presklené priečelia, z ktorých sa naskytá úchvatný výhľad na pohorie Leogang. Nádhernú panorámu môžete nasávať aj z veľkej slnečnej terasy s vyhrievaným nekonečným bazénom. O výnimočné chvíle pohody sa postará aj priestranný obývací priestor so štýlovým interiérom a s láskou naaranžovanými detailmi – mnohé z nich sú ručne vyrobené špeciálne pre vilu. Vybrané materiály, ako napríklad švajčiarska borovica, prírodný kameň, koža a jemné textílie, dotvárajú jedinečnú atmosféru tohto veľmi výnimočného prostredia.

Priesteregg Premium Eco Resort sa nachádza v obci Leogang v rakúskej spolkovej krajine Salzbursko a leží na náhornej plošine vo výške 1100 metrov. Rezort otvorený v roku 2009 pozostáva z 15 chát a troch víl a je obklopený sviežimi horskými borovicami, alpskými ružami a čučoriedkovými kríkmi. Toto prostredie ponúka relax a úchvatný výhľad na pohorie Leogang Steinberg, Steinernes Meer s Hochkönigom a Kitzbühl Schieferalpen.

Text a Foto: www.priesteregg.at

Nezávislý blog o všetkom čo ma zaujalo vo svete dizajnu, technológií, umenia a kultúry. 

Mohlo by sa Vám páčiť

Chata Lopez Lookout

Nedávno dokončená chata Lopez Lookout od ateliéru Heliotrope Architects je príkladom vynaliezavého dizajnu.

Sunglider

Projekt Sunglider Smart Uberground Metro je zameraný na modernizáciu verejnej dopravy vo veku adaptability…

Záhrada Bodnant

Záhrada Bodnant, ležiaca nad riekou Conwy a s výhľadom na pohorie Eryri (Snowdonia), je jedným z najkrajších…